Vi har en sak gemensamt jag och Mark.
Vi är fenor på att simma. (nu var jag lite rolig fast jag inte visste om det 🙂 )

Idag var det dags för veckans simträning. Vi har ju börjat simma själva utan fröken och förra veckan var vi för första gången i stora bassängen. Matte gillar den bättre. Det gör nog jag också när jag tänker efter även om vattnet är några grader kallare i den.
Men hon som äger simmet viskade i mattes öra att på morgonen så är vattnet varmare för då har de precis gjort rent och fyllt på med varmare vatten. Så nu bokar matte på fm i den åt mig.

Ni såg ju film i förra inlägget från den poolen. Idag var väl matte något bättre på att hantera lina och gå samtidigt. Kan vara svårt för den del tydligen att hålla reda på bara 2 ben. *ruskar på huvudet*
Jag fick simma 6 vändor x 6 ggr med 1 minuts vila emellan vändorna. 6 vändor var alltså 6 sträckor i bassängen. Åh jisses vad jag pinnar på. Benen går som trumpinnar.
I denna poolen konsumerar jag inte lika mycket vatten heller. Kan bero på att matte tagit med vår egen flytväst. Den är stadigare under magen = jag blir mer trygg och simmar bättre. Ligger bättre i linje säger hon.
Men jobbigt är det. Huvva! Hon borde simma själv latskånken tycker jag.

15393037_10154241726573108_1541413969544146410_o

Nu har jag ätit och lekt lite så nu är det dags för en tupplur.
Ha en fin dag. Här i Tyresö skiner solen från en klarblå himmel.
Zwip