Jisses vad länge sen ”morsan” skrev här.
Egentligen har väl inte så mycket hänt. Jag harvar på med simning (Ogilla) och gymträning (Gilla) 2 dgr/veckan.
Sen har jag gått klart kursen på Ego Dog’s. Allt jag visade där har jag oftast ”glömt” härhemma så matte är väl inte jättenöjd över mig ibland.

Hundmötena här i området går si och så. Mycket beror det på ”alla j-la korkskallar till hundägare” som matte säger. Vad är en korkskalle?
De som kommer med flexikoppel och inte halar in sin hund utan det blir lite sura miner mellan mig och de andra hundarna.
Folk som tycker att ALLA hundar ska hälsa på varandra (tycker definitivt inte min matte).
Dumma fula stora hundar som antingen sliter sig från sin ägare och kommer rusande eller lösa dito som kommer rusande mot lilla mig.
Tror dock att det är ”morsan” som blir räddast över det faktiskt. Och hon blir SKITARG. Speciellt på de ägare som negligerar henne och säger ”det är ingen fara”. Då ni läser hon lusen av dem och berättar hur våra hundmöten blivit sen vi flyttade ner hit och mött alla korkskallar. För när vi bodde i Årsunda då minsann var jag bara såååååå snäll och tyst på promenaderna och tyckte om typ alla.

Men lilla farbrorn med de 2 små hundarna (Chihuahua? + Pomeranian?) gillar vi båda två. De små gillar verkligen mig. Speciellt Pom-tjejen. Hon är görsnygg!

Vi har hunnit varit på årets Podengopromenad som gick av stapeln från Djurgårdsbron inne i stan och ut mot Kaknästornet och över Gärdet för att tillslut avslutas på Caféet Himmelska hundar. Jösses vad roligt det var. Och gott fika fick jag av matte med.
Men jag blev lite förvånad över de som var lite sura på varandra. Och när matte gick ifrån mig och lämnade mig alldeles ”ensam” i vårt rum där vi satt (jodå alla andra hundar och ägare var därinne så var inte helt ensam). Hon skulle besöka ”the lo” och köpa fika till oss så hon blev förlåten.

Sen har hon köpt en ”mackapär” som vi ska använda vid hundträning (men jag hörde nog vad hon sa i telefon – att det var en grej att försöka lura i mig mat). Hon laddade den med vanliga torrfodret. Men hallå hur kul är det? VA?? Bättre kan du ”morsan”!
Sen försökte hon med torrt trökgodis (vi hade inget annat bra hemma) men det var ändå bättre än bara maten.
Jag har inte riktigt kopplat lilla dosan + ljud + att maten kommer fram ur mackapären än. Men vadå jag har provat 1 enda gång än ju.
Se själva på filmen nedan.

Imorgon ska vi tydligen iväg med vårt träningsgäng i NW och köra utesök. Skoj säger matte! Skoj säger jag för då får jag träffa den söta Cavaliertjejen. Sist vi tränade luktade hon så ljuvligt gott så jag liksom hade svårt med koncentrationen. Mmmm.

På söndag ska matte förkovra sig hos Emma på Ego Dog’s igen. Undra vad hon sen ska ha för påhitt när hon kommer hem som jag ska utföra. Fortsättning följer. // Zwip

16251565_10154367070483108_7405389481719666576_o 16265828_10154358417483108_4278209106202043285_n