Här händer väl inte så mycket nytt i vår vardag.
Jag är fortfarande sjukskriven och har inlett ett hårt tränings och kostschema för att bli i den form som Spine Center vill ha mig om de överhuvudtaget ska operera mig.
Det innebär att mycket tid går åt till det och tyvärr får Zwip komma lite åt sidan pga det. Men jag försöker ge honom den fysiska motionen han behöver för sitt välbefinnande med simning och gym på Haninge Hundhälsa + att på dagis får han 2 långa promenader per dag de dagar han är där.
Jag tror också att jag hittat formeln för att få honom att äta och hoppas nu att det håller i sig. Ja jag skämmer bort honom med lite extra gott som jag blandar med både färskfoder och vanliga fodret från Natuera. Det sägs ju att vid dåligt foder så bajsar hunden mycket och vid bra foder så kommer det mindre. Och just i detta nu så är det modell mindre för det mesta så någonstans är det väl rätt då för honom. Nu hoppas vi på att vågen visar en massa hg upp också så småningom.
Inte lätt få något att fastna på det energiknippet vill jag lova.

Men det allra roligaste nyheten är ändå att av de 3 rekommenderade testerna som Podengoklubben uppmanat oss ägare av rasen att göra så har 2 svar kommit och han var Clear på båda. Bara den sista kvar nu. Så hoppas hoppas han är ok även med det.
Vilka prover det handlar om kan ni läsa på sidan Hälsa under Zwip.

Jag har börjat titta på lite tävlingar i både LC och NW framöver och bokat boende på dem som ligger ”långt-bort-i-stan” för att vara säker på att ha någonstans att bo. Önskar och hoppas fortfarande på en storvinst så jag kan köpa mig en husbil. Det vore det ultimata för att slippa jaga boenden.

Jaja den som väntar på något sånt får väl vänta gissar jag så då får det bli hotell och B&B där Zwip är välkommen.

Nu ska jag snart joina min sängkompis som redan gottat ner sig på mitt täcke.
Ha det’
Matte Lisa