Nu har ”morsan” kommit igång med hemsidan igen och lagt in alla filmerna från mitt BPH.
Vet du inte vad ett BPH är så kan du läsa mer på den här sidan och se filmerna.
Sen har hon uppdaterat sidan om Viltspår också med lite text och mina resultat.

Annars då. Ja idag var vi till något som heter Tyresta. Vi har varit där förut men denna gång var det människovalpen, jag och matte som var dit och luftade den lilla parveln när hans mamma var sjuk.
Såg jättekonstiga stora djur med horn som mumsade på hö. Skällde ut dem lite först men matte blev så sur då så bäst sluta i tid innan jag fick för mycket ovett. Men hallå man vill ju visa vem som bestämmer ju. Ingen av dem blev rädd för mig. Töntar!!!

ko

Sen gick vi vidare till ena riktiga lortgrisar. Jösses. Lät gjorde de också. Som om de hade fått något som fastnat i trynet. Märkliga varelser som jag studerade noga. Vågade inte skälla på dem för då hade väl morsan gått upp i atomer. Hon tycker inte om att jag skäller på andra djur för hon säger hon är rädd jag ska skrämma dem. Det är väl själva meningen med att skälla kan jag tycka.

gris

Efter vi varit där en timme var det dags åka hem. Morsan har lite besvärligt just nu med värk och annat. Hon orkar liksom inte så mycket och det verkade som människovalpen var lite trött på slutet också för då ville han åka i vagnen tillbaka till bilen. Vi gillar för övrigt varandra jag och lillkillen.

Igår var vi på gymmet igen. Traskade på löpbandet vilket gick bra. Matte ökade farten lite nu när jag börjat bli lite van gå där men än så länge håller hon i mig så jag inte ska smita av.
Sen körde vi både balansboll och cavaletti. Jag har blivit en riktig fena på cavaletti. Kolla får ni se.

På kvällen envisades hon med att kolla ett program som heter ”Så mycket bättre”
Vadå så mycket bättre. Det vore väl sååå mycket bättre om hon lekte med mig kan jag tycka.
Protesterade hejvilt för att få uppmärksamhet.

Nu så tycker jag matte ska komma och lägga sig i sängen faktiskt.
Det är en dag imorgon också och då har hon lovat mig att köra lite inomhus- och behållarsök härhemma.

Over and out
Zwip