Morsan laddar med korv.
En fattar ju då att något är på gång liksom.
Jag visar hur mycket jag gillar att något är på gång.
Snurrar, springer som ett jehu mellan hall och vardagsrum, snurrar lite till, får tag i en leksak som jag ruskar om så den får kvadrupel hjärnskakning, snurrar ännu lite till och ….. JAAAAAA hon tar mig med.

Kort kort kissrunda för hon är sen som vanligt. Fattar inte att människan inte kan vara ute i god tid när man ska göra något så viktigt. In i bak i min S T O R A bur. Matte har funderingar på om hon ska byta ut den S T O R A MiM-buren mot en halvbur eftersom jag är lite av en ”halvfigur”. Hmpfrrr!!!!! Tycker hon kan sluta lata sig och sätta i mellanväggen istället om det är lastutrymme hon vill åt.
Nåväl ut från parkeringen och ner mot stora vägen. Blinkers ut. Gasa och upp för backen. Kringelkrokar med några STOPP-skyltsstopp. Över guppet. Blinkers ut. Svänga vänster och sen stanna vid rödlyset. Jag hänger med därbak. Efter rödlyset vänster igen och SÅÅÅ är vi framme vid mitt dagis.

Jag älskar verkligen när vi kommer dit när det är mörkt. Denna vecka är jag dessutom ledig så har ju massor av lukter att ”ta igen”. Nosa nosa. Matte tar sikte på ”sin” stol. Yes yes yes där är vi alla i klassen. Laddade till max. Mattar och hussar har laddat godispåsarna. Nu köööööööör vi.

Idag fick vi fortsätta lägga oss på sidan för att få korvbiten. Jösses vad dumma di där mattarna/hussarna är. Hur svårt kan det va att lägga sig på sidan liksom. Plättlätt för att få belöning. Nåja min matte krävde att jag skulle vara avslappnad också. Jag hade ju lite styv nacke för att ha koll på vart korven var. Men hon gav sig inte och jag fick väl låtsas ge med mig då.

Sen skulle vi träna på det där att söka sig till bädden själv (fröken surra nåt om att när det ringde på dörren hemma så skulle vi springa till bädden istället för att skälla. Jag skäller aldrig när det ringer på dörren så min matte tycker inte det är något större problem direkt. Men vi tränar på det där ändå. Få se om hon kan få mig springa till bädden när det kommer besök som ringer på klockan…..

Sen kom det bästa. Vi fick leka som belöning. Men hallå är det lekskola vi går i eller. Men kul var det. Jag älskar ju att kampa och matte hade bästa kampleksaken med. Sååååå kul.

När vi kom hem så fortsatte vi leka. Lika bra smida medans hjärnet är varmt. Jag älskar ju bollar så vi körde lite bus med bollen. Så kul så jag kissade på mig lite. Gulp! Matte fick ta mig ut på en extra kissrunda kl 23.00. Lite sent tycker hon som är lite mörkrädd. Tjolahopp tycker jag som gillar kissrundor.

Nu är jag trött och somnar till hennes smatter på tangenterna.
Imorgon säger hon att det är simning + NW-träning i träningshallen som är på agendan.
Ingen rast ingen ro….
Zwippen