…… det har gått några veckor sen sist…..
Å vad har jag då sysslat med sen sist?
Tränat på med simning och gym förstås (hon ger sig inte den där matten om att jag ska hålla mig i trim och förebygga skador).
Förra helgen fick jag agera monterhund för rasklubben. Det gjorde jag med den äran säger matte. Såklart!
Speciellt små barn blev förtjusta i mig och jag i dem. Jag älskar barn. Smakar gärna på dem också. Alltså biter inga bitar såklart men nosar och pussar gärna på dem och speciellt på deras hår.
Hår fascinerar mig. Vuxenhår går också bra men bäst är barnhår. Matte undrar vad i denna fetisch består av. Om det är lukten eller smaken som tilltalar mig. Har försökt förmedla det men hon fattar inte språket.

Men tjong i medaljongen vad många som kom fram till vår monter och ville klappa mig och höra mer om rasen.
Matte som älskar min ras körde munsvada så det räckte och blev över. Hon älskar ju mig först och främst men har liksom förälskat sig i min ras också. Så prata sig varm om mig och mina rasfränder det gillade hon och har redan erbjudit sig att vi ska stå i montern nästa år också.

Till veckan ska vi tävla har hon tänkt. Istället för att kolla Lucior på TV eller stan så ska vi tydligen leta Eukalyptusgömmor. Spännande. Sen närmar sig ju julen med stormsteg så vi har fått upp en massa stjärnor och sånt i fönstren. Fint tycker matte. Vet inte riktigt vad jag tycker. Men är hon nöjd är väl jag nöjd.

Vi hade kursavslut på hundkursen i måndags. Det blev att avlägga prov i hundmöten. Jag var en stjärna. Såklart. Men är väl inget svårt möta de andra kurshundarna. Dem känner jag ju. Värre är det hemma med vissa ”fula” hundar. De skäller jag ut och matte blir sur. Men ha mer godis i fickorna då trögskalle säger jag bara. För med godis kan hon distrahera mig så jag struntar i de fula. Utom nakenhanen i huset. Där hjälper inget godis någonsin alla dagar i veckan. Han är den fulaste hund jag vet (Lisa: Den är skitsnygg så det så)

Nu ska jag vila en stund innan matte går en kissrunda med mig för att sen lämna mig en stund då hon ska besöka Frans (hennes barnbarn) och Sanna. Lämnar mig i sticket helt enkelt. Funderar på om jag ska hitta på något bus 😉

15403869_10154214396113108_1333768159692456072_o 15443172_10154226427763108_6055089807855372282_o

Nedan hittar ni en ”liten” (läs lång) film på mig när jag simmar i stora poolen på hundsimmet. Ser ut som matte behöver lite mer träning på hur hon ska röra sig. Men stackarn är ju lite halt och lytt just nu med sin rygg och höfter så man kanske inte kan begära mer.

Ha en fortsatt fin helg hörni!
See ya!
Zwip