Såhär glad blev min matte när jag tog sista godkända licensloppet igår och därmed kan ansöka om tävlingslicens.
Jag är glad bara jag får springa jag. Här var det Ettan – Björkbygdens Blomsterälvan Ettan som körde mot mig. Hon är lite vassare i steget än mig men jag ska banne mig träna på farten så jag hinner ikapp och om en dag 😉
Vi blev båda godkända i vårt lopp som SvVK Svealand arrangerat i Fiskeså igår.

Härligt väder, fin plats och gynnsamt underlag för oss kortbeningar. Kanon tyckte matte.
Så nu ska jag trimma formen till tävlingssäsongen börjar 2017. Matte har redan kollat kalendern och prickat in några lopp jag ska gå (om jag får någon i min ras att springa mot)

Kennelmatte startade sina hundar också efter pepp från min matte. Lysande resultat och de blev godkända i båda sina lopp per hund. Grattis Mari, Jomgarden’s Kennel. Och grattis Annika Kennel Björkbygdens till Ettans båda godkända lopp. Härligt att vi är några stycken nu som kör LC. Var ju lite ensam ett tag härnere. Hoppas att vi kan sporra fler så vi blir ett helt stort gäng Poddar på varje tävling framöver.

Idag softar matte och jag bara. Jag är trött efter igår. Matte har ont i sin rygg efter igår. Det kostar på.

Nästa vecka är det dags för simning (protest) och gym (tjoho va kul) igen och sen har matte tydligen en överraskning för mig imorgon kväll. Vi ska visst till lokalen vid dagiset. Undrar just vad det kan vara för kul. Hon är ju en fena på att hitta på kul saker till mig.
Snackade något om att behöva åka och inhandla någon träningsleksak som ska med (som om jag inte har en massa leksaker readan???) samt fylla på godisförrådet.

Hörs efter imorgon så ni får rapport.
Ha det´
Zwip the one and only